Welkom op mijn website

Mijn naam is Dick van Antwerpen. In december 2011 ben ik afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na mijn bachelor Economie en Bedrijfseconomie, heb ik gekozen voor de master Financial Economics wegens mijn grote interesse in beleggingen. Met mijn master scriptie onderzocht ik of aandelen, grondstoffen, vastgoed en/of valuta konden worden gebruikt om inflatie te hedgen.Energie en dan voornamelijk olie lijkt de beste keus, maar ook olie gerelateerde aandelen doen het goed.

Later meer.

Meer info: Linkedin Profiel

Dick van Antwerpen

20 Augustus 2012

Ik werd hier geïnterviewd door Jort Kelder (Bij Ons in de BV) tijdens het jaarlijkse Rienk H. Kamer Symposium, November 2009. Ik werd hier geïnterviewd door Jort Kelder (Bij Ons
in de BV) tijdens het jaarlijkse Rienk H. Kamer
Symposium, November 2009.


 

Ik werd hier geïnterviewd door Jort Kelder (Bij  Ons
in de BV) tijdens het jaarlijkse Rienk H. Kamer

Symposium, November 2009.

Comments achterlaten is niet mogelijk.